Alka Thee 100 Zakjes

Artikel 2 van 4
€ 26,95 (inclusief btw)

Alka Thee Ontzurende kruidenthee 100 Zakjes

Ontzuren van uw lichaam kunt u aangenaam doen door de Alka® producten te gebruiken. Alle Alka® producten zijn speciaal ontwikkeld om optimaal te ontzuren. De producten kunnen los van elkaar worden gebruikt, maar ook met elkaar worden gecombineerd. U kunt dus ontzuren op een wijze die bij uw situatie en levensstijl past. Ontzuren kunt u als een kuur van enkele weken doen (bijvoorbeeld om de 2 maanden), maar de producten lenen zich zeer goed om dagelijks te gebruiken en zo uw lichaam gezond te houden.

Beschrijving

Al sinds de oudheid houdt de mens zich bezig met het reinigen ofwel het ontzuren van het lichaam door het drinken van kruidenthee.
Zure afvalstoffen worden zo uit het lichaam afgevoerd. Alka® Thee is speciaal voor u samengesteld uit maar liefst 52 verschillende soorten kruiden voor een optimale reiniging van uw lichaam1).

Daarnaast is Alka® Thee ook erg lekker. U combineert actieve lichaamsreiniging met het drinken van een heerlijke frisse mild kruidige thee. Alka® Thee verhoogt de lichaamscirculatie.
Het zorgt voor de afvoer van overtollig zuren en verbetert de stofwisseling3). Daarnaast ondersteunt het de reiniging van de blaas, de lever en de nieren2).

Alka® Thee

  • Een uitgebalanceerde selectie van 52 zorgvuldig gekozen kruiden
  • Voor het dagelijks ontzuren van uw lichaam1)
  • Heerlijke frisse, mild kruidige smaak voor ieder moment van de dag
  • Lekker en gezond, cafeïne- en looizuurvrij

 1) Venkel, matébladeren, lavas, frambozenblad, graswortel 2) Paardenbloemwortel, heermoes, agrimonie 3) Kamille, frambozenblad, pepermuntblad 4) Kurkuma, vlier, rozemarijn, kamille, tijm 5) Matébladeren, vlier, graswortel

Deze verpakking Alka® Thee bevat 100 theefilters. Ieder filter bevat 2 gram met een uitgebalanceerde selectie van de volgende kruiden:

Ingrediënten (in wisselende verhouding): agrimonie, alchemilla, anijs, appel, basilicum, bonenkruid, braamblad, brandnetelbladeren, citroen, citroenschil, daslook, dille, dragon, driekleurig viooltje, duizendblad, eucalyptus, fenegriek, frambozenblad, goudsbloem, groene thee, heemstwortel, heermoes, ijzerkruid, kamille, kaneel, karwij vruchten, koriander vruchten, kruidnagel, krulpeterselie, kurkuma, lavas, lavendel, lindebloesem, longkruid, mannetjesereprijs, matébladeren, melisse, moerasspirea, oregano, paardenbloemwortel, pepermuntblad, roos, rozemarijn, saliebladeren, selderij, smalle weegbree, tijm, venkel, vlier, zilverschoon, zwarte peper.

Gebruiksaanwijzing:                                                                                                                                                                                                                                                  
Drink dagelijks 3 tot 5 koppen Alka® Thee. Hoe meer koppen u drinkt des te intensiever gaat u ontzuren.
Drink Alka®Thee ook bij uw maaltijden om de spijsvertering te verbeteren3).

Theekop:
Doe het kruidenfilter in een kop en voeg daar 250 ml kokend water aan toe. Laat het kruidenfilter 5 minuten trekken. Even roeren en rustig opdrinken. U kunt eventueel het kruidenfilter langer laten trekken om de kruidenthee naar uw behoefte sterker te maken.

Theekan (themoskan):
Doe 2 kruidenfilters in een thee kan van 1 – 1,5 liter en voeg daar vervolgens kokend water aan toe. Plaats de dop op de thee kan en laat de thee minimaal 10 minuten trekken voordat u de thee gaat schenken. U kunt de kruidenfilters in de thee kan laten zitten.

BEWAREN
Bewaar de geopende en ongeopende theedoosjes op een koele (<25C) en droge plaats om de kwaliteit van de thee te garanderen.
De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Disclaimer:
Deze pagina bevat informatie over voedingssupplementen, die als aanvulling op de voeding kunnen worden gebruikt. Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen maar zijn bedoeld ter ondersteuning van de gezondheid. Eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Indien u lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een (natuur)arts of therapeut.

© 2021 - 2024 Koffietopia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel