Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf JURA zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten, het merk heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd.

Jura Koffiemachines >
 

Jura Accessoires >
 
Jura Onderhoudsmiddelen >
 

Geniet ook thuis van de beste
koffiekwaliteit zoals u die tot nu toe
alleen uit Italiaanse koffiebars kende.

JURA levert een uitgebreid assortiment
moderne accessoires om nog meer van
uw volautomaat te kunnen genieten.

JURA zorgt dat het onderhoud van
volautomaten net zo eenvoudig is als
de bereiding van de koffiespecialiteiten.

 

JURA 'World of Coffee

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service vormen de kernwaarden die diepgeworteld zijn in het DNA van JURA. Als het enige merk ter wereld dat zich volledig richt op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten, heeft het Zwitserse bedrijf zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. JURA volautomaten staan synoniem voor uitmuntende koffieresultaten, intuïtieve bediening en een subliem design. Bij JURA wordt elke kop koffie een meesterwerk, waarbij u kunt vertrouwen op de ultieme smaakbeleving, gebruiksgemak en esthetiek.

Eenvoudige bediening

JURA volautomaten zijn gebruiksvriendelijk en vereisen geen uitgebreide uitleg om te bedienen. Een indrukwekkend voorbeeld hiervan is de RFID-technologie, waarmee het filterpatroon en de volautomaat draadloos met elkaar verbonden zijn. De volautomaat detecteert automatisch het geplaatste filter en past de benodigde instellingen automatisch aan. Hierdoor wordt het bedienen van uw JURA apparaat moeiteloos en intuïtief, zodat u kunt genieten van de perfecte kop koffie zonder gedoe.

Subliem Design

Het Zwitserse design en de Zwitserse architectuur worden wereldwijd geroemd. JURA brengt dit tot uiting door zuivere en expressieve vormen te creëren uit hoogwaardige materialen, met een uitzonderlijk nauwkeurig fabricageproces en ongecompromitteerde aandacht voor detail. Het resultaat zijn interieurobjecten met een krachtige en authentieke uitstraling waar de eigenaar terecht jarenlang trots op kan zijn. Elke aanraking wekt bewondering op en trekt jaloerse blikken. Bij JURA vindt u esthetisch meesterschap dat de tand des tijds doorstaat en een stijlvolle toevoeging vormt aan elke omgeving.

De ultieme espresso

JURA heeft het bereidingsproces tot in de perfectie gebracht. Dankzij het baanbrekende impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) wordt de extractietijd geoptimaliseerd door het hete water met regelmatige pulsen en snelle intervallen door de koffiepoeder te persen bij ristretto en espresso. Dit resulteert in een maximaal aroma, zelfs bij korte koffiespecialiteiten. Of u nu kiest voor een pure kop koffie of een basis voor creatieve koffiecreaties, de technologie van JURA garandeert altijd de ultieme smaakbeleving. Ontdek de harmonie tussen precisie en smaak en geniet van elke slok van uw perfect gezette koffie.
De Key Technologies van JURA: vers bereid, zonder capsules

Zo werkt een volautomaat van JURA

Met slechts één druk op de knop geniet u van de perfecte koffiespecialiteit - vers gemalen en niet afkomstig uit capsules. Maar wat gebeurt er precies tijdens het bereidingsproces van deze koffiespecialiteit? Neem een kijkje in het binnenste van een JURA volautomaat en volg het hele proces, van het malen van de verse koffiebonen tot aan het eindresultaat in uw kopje. Ontdek het complexe samenspel van technologieën die zorgen voor dat sublieme kopje koffie. Krijg een uniek inzicht in de binnenwerken van JURA en zie hoe elke stap bijdraagt aan de ultieme koffie-ervaring die u verdient.

     

De verschillende bereidingsprocessen

Een ideale extractietijd is de beslissende factor voor een optimaal resultaat:
Daarbij is de duur van het contact tussen water en gemalen koffie precies zo lang dat de aromastoffen uit de gemalen
koffie worden opgelost, maar tegelijk
kort genoeg om de bittere stoffen en looizuren er niet uit te spoelen.

Daarom heeft JURA naast het
standaard bereidingsproces het pulserende extractieproces (P.E.P.®) voor korte specialiteiten als ristretto of espresso en de One-Touch Lungo-functie voor lange specialiteiten ontwikkeld. Voor de bereiding van Cold-Brew-specialiteiten volgens de espressomethode komt daar nog het Cold Extraction Process bij.

Het melksysteem

Koffiespecialiteiten als cappuccino,
latte macchiato en andere specialiteiten worden verfijnd met melk of
melkschuim. De innovatieve melkpijpjes van JURA bereiden dankzij de revolutionaire technologie voor microschuim luchtig melkschuim met
fijne poriën en een
lang aanhoudende consistentie of verwarmen de melk gewoon tot de gewenste temperatuur.

Het Intelligent Water System (I.W.S.)
met de CLARIS Smart-filterpatroon

Koffie bestaat voor ruim 98% uit water. Vers, koud water is dan ook onontbeerlijk om een perfect koffieresultaat te behalen. Bij het verwarmen van water zet zich de kalk af die in het water zit. JURA biedt met de CLARIS-filterpatroon een intelligente oplossing:

  • Deze beschermt het apparaat tegen kalkafzettingen en verlengt de levensduur ervan.
  • Het apparaat hoeft niet te worden ontkalkt.
  • Zo wordt een gelijkmatig hoge kwaliteit van het water, en dus ook van de koffie, gewaarborgd.
  • Het Intelligent Water System (I.W.S.) herkent automatisch of een filter is geplaatst.
   

De Product Recognising Grinder (P.R.G.)

Om optimaal maalgoed voor elke afzonderlijke specialiteit te garanderen hebben de ingenieurs van JURA de Product Recognising Grinder (P.R.G.) ontwikkeld. Via de elektronische besturing stelt de precisiemolen zichzelf binnen fracties van seconden individueel in op de vooraf gedefinieerde maalgraad – veel sneller dan met de
hand mogelijk is. Het spectrum ervan loopt uiteen van zeer fijn voor korte klassiekers tot zeer grof voor extra lange specialiteiten.

   

Route naar Koffietopia

 

© 2021 - 2024 Koffietopia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel