Gastenboek en Reviews Koffietopia

Sjef en Conny (25-05-2024)

Beste Rianne en Danny

Vandaag weer een bezoekje aan jullie fijne winkel gedaan. 
Weer met een volle tas met heerlijke koffiesoorten en natuurlijk assesoires voor onze jura koffiemachine naar huis. Altijd een leuk uitstapje om naar Veghel te komen. 

Tot de volgende keer!

Luke de Vries (07-05-2024)

Leuke winkel! Ik kwam vooral voor de thee.

Ze hebben een groot assortiment, waaronder veel verschillende soorten groene, zwarte, kruiden- en seizoenstheeën. Naast thee worden er ook andere complementaire producten verkocht, zoals koekjes, chocolade, koffiebonen, dropjes en andere snoepjes, maar ook bijvoorbeeld mokken. Als je meerdere items hebt gekocht, worden ze als cadeautje leuk voor je ingepakt. (Kost niks extra)

Jasper van Gerwen (18-04-2024)

Heel fijn geholpen met de aanschaf van onze nieuwe Jura. Onze vorige Jura was al 14 jaar oud en aan vervanging toe. Mensen koop je Jura in deze winkel!

Eugenie Smeets (17-04-2024)

De goede recensies en een prettig telefoongesprek heeft ons doen besluiten om van Weert naar deze winkel te rijden en daar hebben we zeker geen spijt van. Deze mensen nemen de tijd voor je en je krijgt een goed advies. A.u.b. volhouden! Erg blij met onze koffiemachine.

Onno (24-02-2024)

Vandaag mijn nieuwe Jura opgehaald bij Koffietopia. Klasse bedrijf! De machine werd helemaal plug and play gemaakt door de eigenaar, daarnaast neeemt hij de tijd om je alles uit te leggen. Waar vind je dit nog? TOPPERS!

Melissa Huiberts (27-01-2024)

Super leuke gezellige winkel met meer dan 100 soorten thee, erg lekkere thee.
Wij komen uit maurik en wijchen speciaal voor de theetjes naar koffietopia veghel.
Super klantvriendelijk en verstand van wat ze verkopen. Een echte aanrader

Jacques & Monique, Helmond (24-01-2024)

We zijn vorige week naar Veghel gereden om een kopje koffie te proberen uit een volautomatische bonen-machine van Jura, waarover we veel op internet gelezen hadden. We hebben inmiddels al een drietal machines van Nespresso met de bekende cupjes versleten, maar de smaak van de Nespresso koffie viel de laatste tijd wat tegen. 
We werden erg vriendelijk geholpen, kregen duidelijke uitleg, goed advies en het belangrijkste:  de gewone koffie en de cappuccino uit de Jura waren erg lekker. Wat een verschil met de Nespresso, dat hadden we echt niet verwacht. Uiteindelijk zijn we dus met een Jura E8 (EC) naar huis gegaan !
We hebben de Jura nu een week in gebruik en dat bevalt ons zeer goed, dat hadden we veel eerder moeten doen. De verschillende koffiebonen, die we meekregen om uit te proberen, smaken erg goed.  Heerlijke koffie, dus we hebben op de website al de bonen (smaakjes) uitgezocht die we ook nog willen proberen.  Dus binnenkort weer even naar Veghel ( of we bestellen op de website ).  Dus bij twijfel, ga naar Koffietopia in Veghel!

Léon, Veghel (21-01-2024)

Fantastisch geholpen. Goed advies gehad en besloten een Jura E6 te kopen. Deze werd terplekke ingesteld voor ons waarbij we nog een aantal zakjes mooie koffie kregen.
Perfecte service.

Eric (30-12-2023)

Wij kwamen er gisteren voor een pak heerlijke koffie en vandaag zijn we de deur uitgelopen met een fantastisch Jura apparaat. Vriendelijk geholpen en top uitleg gehad . Wij sluiten het jaar mooi af . Bedankt Eric en Mariëtte 

Geert van Uden (16-12-2023)

Fantastisch advies bij de aanschaf van onze nieuwe Jura koffiemachine. Complimenten Koffietopia!

D.M. Boland (04-11-2023)

Bedankt Rianne en Danny.
Zo snel!  Binnen een dag kon ik mijn machine repareren en weer koffie zetten.
Groeten

Remco (01-11-2023)

Beste Danny,

Nog ontzettend bedankt voor de snelle levering. Ik had het verwarmingselement zaterdag binnen, en was in no-time ingebouwd. Zaterdagmiddag zaten wij al heerlijk met een verse koffie van jullie koffiesnoepjes te genieten.

Bart (06-10-2023)

Via de website van Jura Espressomachines kwam ik bij deze winkel uit daar zij official dealer zijn, De verkoper kende alle ins & outs van de verschillende Jura machines en geeft eerlijk advies. Deze winkel betreft een koffiespeciaalzaak die koffie en espressomachines van goede kwaliteit verkoopt. Dus geen witgoedzaak die het het verkopen van koffiemachines er maar een beetje bij doet.

In deze winkel verkopen ze ook geschikte bijpassende koffiebonen en accessoires.

Ik drink veelal zwarte koffie en af en toe een cappuccino. De keuze viel daarom op een Jura E6. Heerlijke koffie, weinig lawaai tijdens het malen van de bonen. Het schoonmaken van de machine is grotendeels geautomatiseerd waardoor het je als gebruiker weinig tijd kost. Een tevreden eindklant. Bedankt voor het advies!

Annemarie van Grinsven (08-07-2023)

Gewoon een hele fijne winkel waar de eigenaren zelf de winkel runnen. Geen tientallen merken koffiemachine maar alleen het beste. Ik ben erg blij met mijn nieuwe Jura koffiemachines. Bedankt voor de fijne uitleg en de lekkere koffie!

Sjef en Conny (24-06-2023)

Beste Rianne en Danny

Een week geleden bij jullie in de winkel geweest voor advies voor een jura koffiemachine. We zijn door Danny super geholpen om een keuze te maken tussen 2 machines. Na uitleg over de nieuwe J8 gekregen te hebben. Is onze keuze hierop gevallen. Een koffiemachine met alle wensen die we hadden erop, en nog  meer.
Na een week zijn we hem komen halen en zijn we geholpen door Rianne. We kregen onder het genot van een kopje koffie nog extra uitleg over de J8. Na wat vragen hebben we ook besloten om een cool controler erbij te kopen. Wat een fijne hulp hebben we gekregen.  Een aanrader om naar Koffietopia te gaan voor een gemoedelijk en eerlijk advies. We komen zeker weer eens aangefiets uit Someren. Bedankt voor alles en tot vlug. 

Ad Brackel (16-06-2023)
 
Na 5 jaar nog steeds een top apparaat mijn Jura koffiezetapparaat bij jullie destijds aangeschaft, ik wil geen andere meer!

Johan (07-06-2023)

Ik was op zoek naar de verbeterde thermoskan voor een Moccamaster KBGT.
Omdat ik weet dat koffietopia veel Moccamaster onderdelen in zijn assortiment heeft meteen via hun website besteld.

De kan werd na ongeveer een week bezorgd (met vooraf nog een attente mail dat de levering enkele dagen vertraagd was).
Perfect en zorgvuldig verpakt.

Bedankt voor de goede service!

(12-05-2023) ​Jos Werring

Bestelling binnen, gerepareerd en alles doet het. Bedankt voor de goede zorg.

(17-03-2023) Hans en Aukje - Verouden Bouwbedrijf BV

Beste Rianne en Danny,
Wat een prettige ervaring heb ik met jullie!
Wij waren opzoek naar een goedwerkend koffieapparaat wat we bij jullie gevonden hebben.
Wat fijn dat er zo naar onze wensen en behoefte wordt gekeken naar wat wij belangrijk vinden.
Als snel zijn we op een Jura uitgekomen die een luxe uitstraling heeft maar ook een breed scala aan koffiezetmogelijkheden biedt.
Wat is het fijn om alles helemaal uitgelegd te krijgen en zelfs te proeven! Echt fantastisch.

Dus ben je op zoek naar een betrouwbare winkel die van alles in huis heeft van koffie, thee, lekkere snuisterijen en de beste apparaten zou ik zeker een kijkje nemen.
Rianne en Danny zijn zeer deskundig veel kennis over hun producten en enorm vriendelijk!
En na de verkoop krijg je ook nog de service.
Dus ze blijven de klant helpen en bieden ondersteuning indien nodig. Top!

(03-03-2023) F.G. Mulch

Lieve Rianne en Danny bedankt voor het snelle verzenden en de lekkere snoepjes.
Vandaag zijn de DE 4 koffieschepjes aangekomen en meteen in gebruik genomen door mijn moeder van 90 jaar.
“ze zet nog een lekker ouderwets bakkie koffie fluitketel en koffiefilterhouder".
Deze heb ik besteld bij koffietopia omdat haar oude schepje die ze jaren heeft gebruikt stuk was gegaan, ze is er heel blij mee.
 
Beste groetjes van mij en mijn moeder. 🤗

(15 -01-2023) Hans Koolen

Heb jij heel veel verstand van koffiemachines? Hoe je het beste resultaat krijgt? Ik niet. Daarom ben ik naar deze winkel gegaan. Dienstverlening is zoals het hoort: persoonlijk, vriendelijk en zeer deskundig. Hier voel je je thuis, je voelt je serieus genomen. Ik kwam op zaterdag, een moment waarop veel mensen even binnenkomen. En toch had Danny niets dan aandacht en tijd. Dank voor jullie hulp. 100% aanrader.

(03-01-2023) Randie van Beerendonk

Vorige week een Jura E8 gekocht en meer dan tevreden met onze aankoop!!!

(15-12-2022) Henk Scheper

Koffietopia, geen utopia, maar realia: ik zing nu zelfs een aria.

(30-07-2022) Wibo

Bedankt voor de telkens fantastische koffies die niet teleurstellen.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, want deze is scherper dan bij concurrenten.
Alles goed verpakt en snel geleverd met een persoonlijke boodschap.

Als mijn koffie op is, ga ik zeer zeker weer bestellen.

Ga zo door en een goede vakantie toegewenst!

(01-07-2022) Amanda van Goethem

Via wat zoekwerk op internet kwamen wij uit bij Koffietopia in Veghel. Na eerder snel en vriendelijk whats app contact besloten we om hier op vrijdag aan het einde van de dag een Jura S8 aan te schaffen. We zijn ondanks onze late binnenval super vriendelijk geholpen door Danny. Wat een kennis, het vakmanschap straalt er af. Er wordt tijd genomen voor de klant en alles wordt uitgebreid uitgelegd. Informatie die je niet in alle winkels zult mee krijgen.

Na goed advies en uitleg onder het genot van een lekker bakkie koffie hebben we het apparaat met de nodige accessoires meegenomen. Bedankt voor de goede uitleg Danny, de Jura staat al in onze keuken te stralen.

PS
Jullie koffiebonen zijn top, daar komen we zeker voor terug! De chocolade smaakt er overigens ook erg lekker bij ;-)

Met vriendelijke groet, Amanda

(24-06-2022) Bjorn & Désirée 

Na 15 jaar is onze Jura ENA 7 verouderd. We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe koffiemachine.  Ons oog valt op de Jura E8. We hebben ons huiswerk gemaakt op internet, maar wij vinden het fijn om de Jura te kopen in een winkel zelf. Wij vinden al snel de Koffietopia in Veghel. De site ziet er goed en vertrouwd uit, wel een aardig stuk rijden. Bij binnenkomst worden we vriendelijk begroet en worden we al snel geholpen. Rianne staat ons vriendelijk te woord en verteld het levensverhaal en ervaring van het product wat ze verkopen erg duidelijk en goed. Na een heerlijk kopje koffie, expresso en cappuccino hebben we een besluit genomen voor de Jura E8 een geweldig apparaat. De Jura E8 hebben we nu 1 week in huis en zijn wij er heel tevreden over. Goede koffie en de Jura E8 maakt veel minder geluid dan we gewend waren. We willen Rianne erg bedanken voor de uitleg en ervaring die ze met ons heeft gedeeld. Bedankt.
Ik raad meerdere mensen aan om hier eens langs te gaan.  Voor een koffiemachine, uitleg en een heerlijke bakkie koffie. Voor het geld hoef je het niet te laten
Vriendelijke groet, Bjorn & Désirée 
 

(09-06-2022) Gretha Beuker

Bedankt voor de snelle levering van het onderdeel van ons koffieapparaat.
Werkt nu weer prima.

San uit Nijmegen (04-06-2022)

Gisteren hebben we bij Rianne en Danny een Jura E8 gekocht.
Koffie proeven, machines bekijken...dankzij het advies van Rianne waren we er snel uit.
De Jura E8. Een beauty. Daar gaan wij heel veel plezier van hebben.
Toen pas viel mijn oog op wat er allemaal nog meer in de winkel staat.
Koffiebonen, verse handgemaakte koekjes en chocolaadjes, servies, handige snufjes...
Ik weet nu al dat ik vaste klant blijf. Zo'n koffiemachine koop je voor een heel lange tijd.
Hoe fijn is het dat je dan bij diezelfde experts terecht kunt. Voor de lekkerste bonen, onderhoudsvragen.
En ja, stiekem ook gewoon voor de gezelligheid natuurlijk.
Allemaal naar Veghel!

Johanna van Lankveld (05-05-2022)

Koffietopia offers the best service in both the store and online. They are always friendly and helpful and online the website is easy to follow and the products are of a very good quality and delivered fast.

Sincerely,

Johanna van Lankveld

Henk Willems (01-05-2022

Aan Koffietopia, bedankt voor de snelle levering het werkt weer prima.

Jack Oosterbaan  (19-04-2022)

Fijne winkel met veel verstand van zaken wat een verademing!

Marie-Louise Verhoeven (27-01-2022)

Normaliter bestelt mijn man. Ik wil hierbij complimenteren met de geweldige Jura machine. Wat een juweel. En wat een heerlijke koffie hebben jullie.

Roy van der Wijst (15-01-2022

Voor de aankoop van een nieuwe volautomaat twijfelde ik nog over diverse merken en verschillende modellen, maar eenmaal binnen bij Koffietopia ben ik zeer goed geholpen. Er werd ruim de tijd genomen (ondanks bedrijvigheid in de winkel) voor goed advies en voor het testen van de koffie en cappuccino. Uiteindelijk de keuze gemaakt en met een Jura E8 naar huis gegaan.

Bewust de keuze gemaakt om naar Koffietopia te gaan ivm de goede reviews en omdat je een volautomaat nou eenmaal niet elke dag koopt en ik daarbij graag goed geadviseerd wil worden.
Ik kom zeker nog terug voor de lekkere koffie (en thee!).

Leen en Yvonne Tinga Uden (9-1-2022)

Na veel zoeken en bezoeken aan electronica winkels eindelijk een winkel met deskundige en ter zake doende informatie gevonden. Na duidelijke informatie uiteindelijk voor topkwaliteit van Jura gegaan en de S8 gekocht.
En nu het verschil met andere leveranciers: pas na duidelijke instructies en instellen van de gekochte Jura S8 -bijna een workshop- gingen wij naar huis. Nu thuis alle mogelijkheden uitproberen.

Wim en Sjan, Färila Hälsningar Zweden (6 januari 2022)

Geweldig, mij oude vertrouwde koffie besteld en in een ruime week ( tijdens de feestdagen) binnen, en dat helemaal naar Zweden. Meteen de Zweedse koffie eruit gehaald en genoten van een paar heerlijke espresso's.
Bedankt voor de geweldige service.

Jeroen en Astrid (19-12-2021)

Het kopen van onze Jura was echt een feestje bij Koffietopia. De gastvrijheid die we thuis willen uitstralen hebben we daar ook ervaren. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie kregen we alles goed en duidelijk uitgelegd en werd het apparaat samen ingesteld. Koffie associeren wij ook met gezelligheid en een prettige sfeer en dat hebben we ook zo mogen ervaren in de winkel. 

Erwin Janssen, Eerde (20-10-2021)

Kwaliteit kent geen grenzen!

Sinds geruime tijd sturen wij regelmatig vers gebrande koffie naar vrienden in Amerika waar de producten van Koffietopia zéér gewaardeerd wordt. Complimenten!

Anke Hagemeijer (16-10-2021)

Na een zeer goede ervaring van mijn broer en moeder, heb ik vandaag mijn eigen Jura aangeschaft bij Koffietopia. Wat een fijn en warm bedrijf. Uitgebreid voorgelicht, alle instellingen voor de machine onder deskundige begeleiding in de winkel gedaan. Thuis de stekker erin en genieten! Dank voor de fijne winkelervaring!

Vivianne (30-09-2021)

Altijd snel en verzorgd geleverd. Top!

Sanne (25-09-2021)

Ik woonde eerst in Erp en kwam zodoende bij jullie mijn thee kopen. Nu ben ik naar Frankfurt (Duitsland) verhuist maar jullie thee is het lekkerst. Dus nu laat ik het bij mijn ouders bezorgen.

Martijn (20-09-2021)

Heel goed geholpen met de keuze voor een nieuwe Jura. Fijne winkel! 

H. Zondervan (28-08-2021)

Geweldig service ook voor deze (Ik dus) lastige klant. Bijzonder vriendelijk én correct geholpen met een super snelle bezorging. Vele ondernemers mogen hier een voorbeeld aan nemen. TOP ga zo door!!!

Otsje Haagsma (26-08-2021)

De plaatselijke Blokker is ook al een tijd de DE winkel. Verwacht je dat ze het bruine koffieschepje hebben. Nee, helaas mevrouw, zeer moeilijk te krijgen! We hebben wel andere schepjes. Nee, ik wil alleen die van DE. Daarom ben ik nu met jullie schepje(s) heel tevree! Groeten Otsje Haagsma

Martijn & Kim (28-07-2021)

Afgelopen zaterdag naar Koffietopia voor een Jura koffiezetapparaat. Mijn vriend heeft een bonus gekregen vanuit het werk die we hiervoor wilden inzetten. De vrijdag ervoor waren we bij de Mediamarkt geweest voor advies. Dat kwam minder prettig over. Bij Danny en Rianne daarentegen voelde het meteen goed. We kregen goed advies en uitgebreide uitleg over onze gekozen machine. Met volle tevredenheid met een Jura E8 naar huis gegaan. Al met al een zeer prettige ervaring.

Wies sanders (13-07-2021)

Gebruik mijn moccamaster al jaren.zou nooit een andere nemen. Er waren wat onderdelen aan vervanging toe.Maar hoefde niet lang te zoeken Bij jullie zijn echt alle onderdelen van de moccamaster te bestellen. Als ik weer wat nodig ben, zal ik niet hoeven te zoeken.weet nu waar ik zijn moet. Snel bezorgd en dan nog een leuke verrassing bij de bestelling. Dank je wel

Catharina Slingerland (07-07-2021)

Ik heb mijn koffiezetapparaat al jaren en jaren en jaren, ongelofelijk hoe lang het meegaat. Nu had ik de deksel laten vallen en er zat een grote scheur in. Een nieuwe besteld, direct ontvangen en mijn apparaat is weer compleet en kan nóg jaren mee.

Gerry Ramaekers (26-06-2021)

Onze Jura melkopschuimer deed het niet meer goed. Op advies van Jura Nederland naar Veghel ipv de Kaldi winkel waar ik ‘m gekocht heb. Ben super goed en gratis geholpen (veel uitleg en ook nog veel geleerd). Een aanrader! Bedankt!

J.W. Elzinga (18-06-2021)

Een prima en snelle afwikkeling van de bestelling van onderdelen voor een redelijke prijs, dit scheelde mij ca.€ 150,00 euro vergeleken bij aankoop van een nieuwe D E mokkamaster koffiezet apparaat. Het oude apparaat werkt weer als nieuw. Ook een duidelijke demontage en montage handleiding was zeer nuttig. mijn hartelijke dank.

Nico Ackema (12-06-2021)

Snelle en prima sevice. Eindelijk een bedrijf dat zijn belofte waarmaak.en ook nog eens voor goede prijs. ????

Nel van Ingen-de Groot (02-06-2021)

Het filterdekseltje van onze moccamaster was kapot. In verschillende (web)winkels gezocht. Heel fijn dat ik op deze website vond wat ik zocht en ook nog tegen een redelijke prijs. Nog fijner, gisteren besteld en vanmorgen al bezorgd. Wat het helemaal compleet maakt is het bedankkaartje, nog niet eerder meegemaakt bij een webbesteling, onze complimenten!!!! Superleuk ????

Irene (02-06-2021)

Ideaal dat je hier losse onderdelen kunt krijgen. M’n trouwe DE mokkamaster werkt nog als een zonnetje, maar de (instelbare) filterhouder had de geest gegeven. Op deze site vond ik snel wat ik nodig had en hij past perfect!

Magerrel loomans (27-05-2021)

Geweldige koffiemachine maar dat kan ook niet anders als het “jura” heet. Maar nog veel belangrijker: Hele grote complimenten voor Rianne& Danny, voor hun vriendelijkheid, vakkennis en gedrevenheid vol trots staan ze voor je klaar. Echt een topwinkel. Bedankt voor alles.

joop Booij (17-05-2021)

Bedankt voor de snelle levering,en de juiste producten. En niet te vergeten de kleine "attentie".Rianne & Danny bedankt.

sape van der veen  (14-05-2021)

Bedankt voor de snelle en correcte levering. (11mei besteld, 12 mei binnen) Aangenaam verrast door de leuke attentie. Ik ben zeer tevreden

Klaas(24-04-2021)

Dank jullie wel voor de fijne uitleg! Wij genieten elke dag van onze nieuwe Jura koffiemachine.

Margoke Heemeye r(22-04-2021)

Advies gevraagd over onderdelen. Heel snel antwoord gekregen en daarna de volgende dag mijn bestelling al binnen.

Willy van Nifterik (13-04-2021)

Na een bezoek op de overzichtelijke website en een gedane bestelling kwam het bestelde onderdeel vlot binnen. Het zag er keurig uit, vergezeld met een leuke attentie! Veel dank, Willy.

Eddy DEPOVER (25-03-2021)

Bedankt voor de heerlijke koffie en voor de snelle service alsook voor de onderdelen die ik besteld had, zeker een dikke pluim voor jullie!! Bedankt voor de leuke attentie, zal zeker in de toekomst nog gebruik maken van jullie diensten. Grts Eddy en Ingrid

Bianca Braken(19-03-2021)

Hele snelle service heel goed tevreden zal er zeker nog een keer gebruik van maken bedankt

Stijn(17-03-2021)

Kreeg alle onderdelen die ik besteld had snel binnen, alles naar behoren! Bedankt!

Joost(03-03-2021)

Beste Rianne en Danny, Vanmiddag is de doos bezorgd en ik heb machine inmiddels geïnstalleerd en de handleiding helemaal door gelezen. Het is een super mooi apparaat en ik ben er heel erg blij mee. Bedankt voor de snelle en goeie service en voor de leuke attenties erbij! Met vriendelijke groet, Joost

Remco(26-02-2021)

Bedankt voor het superadvies! We zijn erg tevreden met onze nieuwe Jura koffiemachine.

Bennie JF Morsink(23-02-2021)

Beste Rianne en Danny, Erg veel dank voor de goede service en telefonische ondersteuning. Zo konden wij de juiste delen bestellen. Ook de snelle levering was top en hiervoor onze dank. Veel succes met jullie zaak voor de verdere toekomst. Met dank en hartelijke groet, Bennie en Willemien.

Ans Koch(17-02-2021)

Dank je wel voor de fijne service en de snelle reacties op mijn mails! Zó leuk om enkele kleine attenties in de verpakking van mijn bestelling aan te treffen! Onze gasten van ons B&B kijken telkens halsreikend uit naar hun verblijf hier, alleen al vanwege de lekkere en natuurlijke theesmaken! En natuurlijk ook een beetje naar hun verblijf ;-). Lieve groet van Ans Appartement Hartsnaar Bocholtz, Zuid-Limburg

Annie(16-02-2021)

Snelle service en alles netjes opgestuurd. Nu weer lekker genieten van ons kopje koffie. We zullen zorgen voor mond op mond reclame. Toppie

C.Geense(13-02-2021)

Fijne communicatie . Direct reageren via mail. Heel fijn. En nog een leuke attentie bij de koffiepot

Liesbeth van den Broek.(11-02-2021)

Bedankt voor de snelle levering, want een huishouden kan niet zonder de maatschepjes. Ben er ontzettend blij mee.

M. O .(10-02-2021)

Wat een snelle service en geweldig blij met het onderdeel wat stuk was van de moccamaster. We drinken weer een heerlijke kop ouderwetse koffie... top. Veel dank

van Berlo(08-02-2021)

Gisteren besteld, vandaag al binnen! Snel en goed geleverd en weer een heerlijk bakkie!

Zeer tevreden snelle levering

Marja Elstgeest(03-02-2021)

Wat tof, heb hier de onderdelen gevonden voor mijn oma's oude moccamaster. Nieuwe reservoir buisjes, rubbers en schroeven. De oude onderdelen waren aan het vergaan rubber en plastic was aan het verpulveren maar ook geen schande naar meer dan 25 jaar. Maar nu netjes alles geleverd met een lekker attentie???? samen met de beschrijving op de site en een beetje YouTube alles weer als nieuw. Dankje wel

Casimir Verburg(22-01-2021)

Wat een ontzettende snelle service met een persoonlijke touch!

Jacqueline Bleumink(22-01-2021)

Goede en snelle levering. Omdat ik door de lockdown in het oosten van Nederland nergens meer terecht kan voor onderdelen van mijn koffie apparaat, ben ik op jullie site gewezen door iemand. Fantastisch.

Karen Ars(22-01-2021)

Wat een super snelle service! Geweldig kon ik weer fijn een heerlijk bakkie koffie zetten. Netjes verpakt en met iets lekkers erbij!????????

Julien(21-01-2021)

Heerlijke koffie en altijd snel in huis!

Marrie de Munck (19-01-2021)

Bedankt voor de snelle levering. Zag er keurig uit , en alles goed verpakt. Ook de lekkernijen zijn top. De Granny appeltaart zit in de oven...mmmmm . H. Groet.

H.J. van Heek(16-01-2021)

Super snelle levering. Bestelling van koffiebonen en diverse verschillende soorten thee binnen 24 uur in huis.

Fiep(14-01-2021)

Ik heb wieltjes voor mijn melkopschuimer besteld, die zijn al na 2 dagen goed verpakt als brievenbus pakje bezorgd. dank je wel voor de goede snelle service.

Neeltje(11-01-2021)

Ik heb onderhoudsmiddelen besteld voor mijn koffiezetapparaat. De toezending van de producten was vlot en ik weet zeker dat mijn DE moccamaster er blij mee zal zijn. We genieten nl. weer echt van de koffie die lekker op temperatuur is.

Wat waren wij blij met de snelle service van koffietopia. Net voor de kerst overleed mijn schoonvader. Met een groot gezin in de coronatijd, zet je dan veel koffie. De deksel van het koffiefilter ging stuk en door de snelle service van koffietopia hadden we deze zeer snel. Helemaal top, nogmaals bedankt.

Erik Verrijdt(05-01-2021)

Het jaar goed begonnen met een bezoek aan Koffietopia. Een erg mooie winkel met een zeer goed en eerlijk advies! We hebben gekozen voor de Jura S8 en kunnen nu elke dag genieten van heerlijke koffie. Danny, bedankt voor de uitstekende levering en goede service!

Tonny(23-12-2020)

Verwarmingselement van DE koffiezetapparaat ging kapot, net voor de Kerst! Een nieuw element bij Koffietopia besteld in de hoop deze nog voor de feestdagen binnen te krijgen. En...ja hoor, supersnelle levering. Met de Kerst weer lekkere warme koffie. Bedankt voor de snelle levering.

Peter van Hamersveld(23-12-2020)

Mooi assortiment, goede website. Snel verzonden en in huis en dat in deze drukke tijd. Goed verpakt, lekkere kerstattentie erbij. Dankjewel en fijne feestdagen!

Anja(19-12-2020)

Paar jaar geleden onze Jura koffiemachine gekocht. Wat kregen we een goed advies! Nog elke dag heel blij dat we Koffietopia toen ontdekt hebben. Koffiebonen en lekkere thee bestellen via de webshop werkt top!

© 2021 - 2024 Koffietopia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel