Een Jura koffiemachine hoef je zeker niet elk jaar in te sturen voor onderhoud!

Als je Jura niet naar wens functioneert, neem dan contact op met onze Koffietopia winkel in Veghel.
Vaak zijn problemen eenvoudig op te lossen.

Met een JURA volautomatisch koffiemachine kies je voor gebruiksgemak, kwaliteit en duurzaamheid. Naast de modernste elektronica is de machine ook voorzien van bewegende, mechanische, onderdelen. Dat is de reden waarom een JURA ook onderhoud en service nodig heeft. Zo geniet je ongestoord en iedere dag van een perfect kopje koffie, espresso, cappuccino of andere koffiespecialiteit.

JURA Koffiemachines denken zelf voor jou na

Slimme elektronica laat je op het display van de koffiemachine in tekst of duidelijke symbolen zien wanneer een reinigings- of ontkalkingsbeurt of wanneer het wisselen van het Claris waterfilter nodig is. Dit kleine onderhoud je gemakkelijk, vaak door het drukken op een knop, zelf doen.

Geen bericht betekent geen onderhoud

Zolang je enkel berichten krijgt als LEKBAK LEGEN, SPOELEN, KOFFIE GEREED e.d. hoeft je er alleen maar voor te zorgen dat er voldoende water en koffiebonen aanwezig zijn in jouw Jura koffiemachine zijn om te genieten van een heerlijke koffiespecialiteit.

Zelf klein onderhoud uitvoeren?

De handleiding voert je heel gemakkelijk en stap voor stap door de simpele procedures voor het wisselen van het waterfilter, het reinigen of ontkalken van de machine.

Wanneer kunt je een grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren?

Zolang de machine zonder meldingen, anders dan voor het klein onderhoud, goed werkt en de koffie is nog van een prima kwaliteit is een onderhoudsbeurt niet nodig. Echter kun je wel een preventieve  onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Wij adviseren dat te laten doen om de 3 à 4 jaar (e.e.a. is afhankelijk van het gebruik). Neem contact op met onze Koffietopia winkel in Veghel. Een grote onderhoudsbeurt valt niet binnen de standaard garantievoorwaarden! 

Wat houdt een onderhoudsbeurt precies in?

Het geavanceerd diagnosesysteem van JURA kan exact het gebruik en de staat van een Jura koffiemachine bepalen. Aan de hand van dit systeem wordt bepaald welke delen getest, gereinigd, afgesteld of eventueel (preventief) vervangen dienen te worden. Nieuwe software updates worden in de machine ingeladen, daarnaast wordt de machine uitgebreid getest op funtioneren en worden de uitgevoerde onderhoudshandelingen opgeslagen in het geheugen van jouw Jura machine. Een uitgebreide onderhoudsbeurt verlengt de levensduur van uw Jura aanzienlijk.

Vragen? Neem gerust contact op.

© 2021 - 2024 Koffietopia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel