NIEUW

Jura Set ONO & P.A.G. koffiemolen

Artikel 3 van 3
€ 598,00 € 578,00 (inclusief btw)

Jura Set ONO & P.A.G. koffiemolen

Perfecte koffie. Niet in capsules.

De perfecte éénkopsmachine voor iedereen die van koffie houdt, waarde hecht aan hoge kwaliteit en oog heeft voor het milieu. De ONO is meer dan alleen een koffiezetapparaat: het biedt u werkelijk unieke momenten van koffiegenot.

Met de ONO kunt u genieten van de beste koffie, vers gezet en met behulp van duurzame technologie. De machine is ontworpen met het oog op het milieu, met herbruikbare filters en een energiezuinige werking.

Als u op zoek bent naar een koffiemachine die niet alleen geweldige koffie produceert, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld, dan is de ONO de juiste keuze. 

Jura P.A.G. Koffiemolen
De Premium koffiemolen met de Professional Aroma Grinder (P.A.G.) van JURA zorgt met slechts één druk op de knop voor de gewenste hoeveelheid vers gemalen koffie. Het maalwerk is een belangrijk onderdeel van de meest moderne volautomatische technologie en laat niets te wensen over.

De maalgraad kan individueel worden ingesteld op zeven niveaus. Dit maakt de hoogwaardige koffiemolen onmisbaar op plaatsen waar aromatische specialiteiten worden bereid uit vers gemalen koffie. Het is een ideale aanvulling, vooral in combinatie met de ONO.

© 2021 - 2024 Koffietopia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel