Jura Melkslang RVS HP1

Vorige Artikel 7 van 28 Volgende
€ 19,99 (inclusief btw)

Jura Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP1

Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling in combinatie met de Jura Cool Control

Compatibel met:

E8 Platin (Modeljaar 2015)
E8 Dark Inox (Modeljaar 2015)
E80
E6 / E60 / E600
D6 / D60 / D600
A9 / A900
A7 / A700
ENA 8
ENA 9
ENA MICRO 90
WE8

De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De kijkdichte ommanteling is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een uitstekende bescherming tegen UV-stralen en lichtinvloeden. De exact passende verbindingen zorgen voor luchtdichte overgangen. De direct gebruiksklare melkslang is de perfecte oplossing voor een gelijkblijvende en optimale melkhygiëne. 

Om ervoor te zorgen dat dit ook zo blijft, is regelmatig onderhoud van cruciaal belang. Voor totale hygiëne zorgen de in iedere volautomaat van JURA geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma's. Wij adviseren de melksysteemreiniging één keer per dag uit te voeren. Bij normaal gebruik hoeft de melkslang dan pas na 3 maanden vervangen te worden. Het accessoireset voor melksystemen is online of bij de geautoriseerde dealer verkrijgbaar.

Geschikt voor alle volautomaten voor koffiespecialiteiten met uitzondering van de GIGA-serie

De melkslang met roestvrijstalen ommanteling kan op maat gesneden worden, aanbevolen wordt het gebruik echter met de voorgemonteerde lengte van 23 centimeter.

Uw melkslang met roestvrijstalen ommanteling kunt u volgens het meegeleverde informatieblad eenvoudig op uw volautomaat voor koffiespecialiteiten aansluiten.

24112

© 2021 - 2022 Koffietopia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel