Dilmah Thee

Categorieën

  
Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige koffiemachines.

Koffiemachines

De volautomatische JURA koffiemachines staan voor eenvoudige bediening, innovatieve technologieën, een uitstekend ontwerp, een verscheidenheid aan specialiteiten en langdurig koffiegenot. Bekijk alle >


 

Professionele Koffiemachines

De professionele volautomatische JURA koffiemachines staan voor eenvoudige bediening, innovatieve technologieën, een uitstekend ontwerp, een verscheidenheid aan specialiteiten en langdurig koffiegenot. Bekijk alle >


Accessoires

Of het nu een melkopschuimer, koppenwarmer, melkkoeler of mooie kopjes zijn, Jura biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige accessoires voor het perfecte koffiegenot. Bekijk alle >

Reiniging / onderhoud

De originele verzorgingsproducten van JURA zorgen, samen met vers gefilterd water, voor een perfecte hygiëne en koffieresultaat. Bekijk alle >


Dit is Jura

Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. Sindsdien is het traditioneel Zwitserse merk met recht een niet meer weg te denken "global player" geworden.
 

Perfecte espresso

JURA heeft het bereidingsproces volledig geperfectioneerd. Het revolutionaire impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd door het hete water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder te persen.

Wereldwijde service

Volautomaten van JURA onderscheiden zich door de duurzaamheid en de lange levensduur. Zelfs na vele jaren gebruik kunnen de volautomaten eenvoudig onderhouden worden. Onderdelen worden milieuvriendelijk opgeknapt. Een wereldwijd vertakt netwerk van servicecentra en Hospitality Centers tekent hiervoor verantwoordelijk.

Eco-intelligentie

Een uitgesproken milieubewustzijn is voor JURA net zo belangrijk als het spaarzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom heeft JURA zich volledig toegelegd op volautomaten. Deze bereiden koffiespecialiteiten individueel toe, overtuigen met een voorbeeldige energie-efficiëntie en voorkomen onnodig verpakkingsafval.

De Key Technologies van JURA: vers bereid, zonder capsules

Kies je voor een Jura koffiemachine? Dan kies je voor kwaliteit, uitstraling en veel gebruiksgemak. Wat voor type koffiedrinker je ook bent, met Jura word je in jouw behoefte voorzien. Met een Jura espressomachine bereid je met de grootste zorg een espresso, tot een cappuccino die je met 1 druk op de knop zet.
 

AromaG3-molen

De koffiebonen worden altijd vers gemalen – dit garandeert een maximum aan aroma. Via de maalgraad kan de gewenste fijnheid van de gemalen koffie worden ingesteld. Hierdoor wordt de doorlooptijd van het water beïnvloed. Hierbij geldt: hoe fijner de gemalen koffie, des te intenser de smaak. 
De snijhoeken in de maalkegels van de AromaG3-molen zijn geperfectioneerd. De ingenieurs van JURA zijn er daarbij in geslaagd de efficiëntie aanzienlijk te vergroten. Hierdoor wordt het veelzijdige natuurlijke aroma optimaal geconserveerd en wordt de duur van het maalproces met de helft gereduceerd.
 

I.W.S.

Koffie bestaat voor 98% uit water. Zonder filtering van het water leidt kalkaanslag tot verkalking van uw apparaat. JURA biedt via het Intelligent Water System (I.W.S.®) met CLARIS Smart-filterpatroon een intelligente oplossing:
  • Het apparaat wordt beschermd tegen kalkafzettingen en heeft een langere levensduur.
  • Het apparaat hoeft niet ontkalkt te worden.
  • Een gelijkblijvende kwaliteit van water en koffie is gegarandeerd.
  • De revolutionaire technologie van het intelligente watersysteem herkent automatisch of een filter geplaatst is, en dat zonder enige noodzakelijke programmering.

I.P.B.A.S.© & P.E.P.©

Intelligent Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©) is een voorwelsysteem waarmee koffie van iedere melange en branding een maximum aan aroma ontwikkelt. De zetgroep is hét centrale element van een koffie-volautomaat. De variabele zetgroep van JURA kan 5 tot 16 g gemalen koffie bevatten. De koffie kan zo naar de persoonlijke smaak worden ingesteld.
Het impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) zorgt ervoor dat het maximale aroma behouden blijft, zelfs bij zeer kleine koffiespecialiteiten zoals espresso of ristretto. Het water wordt in korte impulsen door de gemalen koffie geperst en optimaliseert de extractietijd.
Dilmah staat voor 100% pure Ceylonthee van de hoogste kwaliteit. Dilmah thee komt van de beste plantages in Sri Lanka en wordt ook aan de bron verpakt.
Een thee voor echte theeliefhebbers, met liefde geproduceerd door experts.
Dilmah Pure zwarte Ceylonthee 20 luxe piramide builtjes

Dilmah Pure zwarte Ceylonthee 20 luxe piramide builtjes

3,00

Dilmah Pure zwarte Ceylonthee 20 luxe piramide builtjes Een thee voor fijnproevers uit Ceylon&#.....

Dilmah Organic Natural Rooibos 25 zakjes

Dilmah Organic Natural Rooibos 25 zakjes

3,65

Dilmah Organic Natural Rooibos 25 zakjes Rooibos is een kruid afkomstig uit Zuid-Afrika. Dilmah Rooi.....

Dilmah Green Tea with Jasmine Green Tea 20 Zakjes (Groene thee met Jasmijn)

Dilmah Green Tea with Jasmine Green Tea 20 Zakjes (Groene thee met Jasmijn)

3,75

Dilmah Green Tea with Jasmine Green Tea 20 Zakjes (Groene thee met Jasmijn) Een geurige en zachte g.....

Dilmah Pure Green Tea 20 zakjes

Dilmah Pure Green Tea 20 zakjes

3,75

Dilmah Pure Green Tea 20 zakjes Groene thee, licht en helder met een aangenaam zachte afdronk. .....

Dilmah Variety of Fun teas (Fun thee Variatie) 20 zakjes

Dilmah Variety of Fun teas (Fun thee Variatie) 20 zakjes

3,75

Dilmah Variety of Fun teas (Fun thee Variatie) 20 zakjes Geniet van al het goede van echte Ceylon th.....

Dilmah Groene thee met citroengras en citroen 20 zakjes

Dilmah Groene thee met citroengras en citroen 20 zakjes

3,85

Dilmah Groene thee met citroengras en citroen 20 zakjes Een frisse aromatische thee met een vleugje .....

Dilmah Ceylon Supreme 25 Zakjes

Dilmah Ceylon Supreme 25 Zakjes

4,10

Dilmah Ceylon Supreme 25 Zakjes Traditionele onvermengde thee. Mooi rond met levend karakter en arom.....

Dilmah Earl Grey 25 zakjes

Dilmah Earl Grey 25 zakjes

4,10

Dilmah Earl Grey 25 zakjes Een citrusachtige thee met een bloemenaccent. Een sterke Ceylon thee vorm.....

Dilmah English Breakfast 25 zakjes

Dilmah English Breakfast 25 zakjes

4,10

Dilmah English Breakfast 25 zakjes De essentie van Ceylon, een sterke thee met een zachtheid die wor.....

Dilmah Darjeeling 25 Zakjes

Dilmah Darjeeling 25 Zakjes

4,75

Dilmah Darjeeling 25 zakjes Licht, helder en enigszins kruidig van smaak uit de hooglanden van buurl.....