Theeaccessoires

Categorieën

  

Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige koffiemachines.

Koffiemachines

De volautomatische JURA koffiemachines staan voor eenvoudige bediening, innovatieve technologieën, een uitstekend ontwerp, een verscheidenheid aan specialiteiten en langdurig koffiegenot. Bekijk alle >


 

Professionele Koffiemachines

De professionele volautomatische JURA koffiemachines staan voor eenvoudige bediening, innovatieve technologieën, een uitstekend ontwerp, een verscheidenheid aan specialiteiten en langdurig koffiegenot. Bekijk alle >


Accessoires

Of het nu een melkopschuimer, koppenwarmer, melkkoeler of mooie kopjes zijn, Jura biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige accessoires voor het perfecte koffiegenot. Bekijk alle >

Reiniging / onderhoud

De originele verzorgingsproducten van JURA zorgen, samen met vers gefilterd water, voor een perfecte hygiëne en koffieresultaat. Bekijk alle >


Dit is Jura

Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. Sindsdien is het traditioneel Zwitserse merk met recht een niet meer weg te denken "global player" geworden.
 

Perfecte espresso

JURA heeft het bereidingsproces volledig geperfectioneerd. Het revolutionaire impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd door het hete water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder te persen.

Wereldwijde service

Volautomaten van JURA onderscheiden zich door de duurzaamheid en de lange levensduur. Zelfs na vele jaren gebruik kunnen de volautomaten eenvoudig onderhouden worden. Onderdelen worden milieuvriendelijk opgeknapt. Een wereldwijd vertakt netwerk van servicecentra en Hospitality Centers tekent hiervoor verantwoordelijk.

Eco-intelligentie

Een uitgesproken milieubewustzijn is voor JURA net zo belangrijk als het spaarzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom heeft JURA zich volledig toegelegd op volautomaten. Deze bereiden koffiespecialiteiten individueel toe, overtuigen met een voorbeeldige energie-efficiëntie en voorkomen onnodig verpakkingsafval.

De Key Technologies van JURA: vers bereid, zonder capsules

Kies je voor een Jura koffiemachine? Dan kies je voor kwaliteit, uitstraling en veel gebruiksgemak. Wat voor type koffiedrinker je ook bent, met Jura word je in jouw behoefte voorzien. Met een Jura espressomachine bereid je met de grootste zorg een espresso, tot een cappuccino die je met 1 druk op de knop zet.
 

AromaG3-molen

De koffiebonen worden altijd vers gemalen – dit garandeert een maximum aan aroma. Via de maalgraad kan de gewenste fijnheid van de gemalen koffie worden ingesteld. Hierdoor wordt de doorlooptijd van het water beïnvloed. Hierbij geldt: hoe fijner de gemalen koffie, des te intenser de smaak. 
De snijhoeken in de maalkegels van de AromaG3-molen zijn geperfectioneerd. De ingenieurs van JURA zijn er daarbij in geslaagd de efficiëntie aanzienlijk te vergroten. Hierdoor wordt het veelzijdige natuurlijke aroma optimaal geconserveerd en wordt de duur van het maalproces met de helft gereduceerd.
 

I.W.S.

Koffie bestaat voor 98% uit water. Zonder filtering van het water leidt kalkaanslag tot verkalking van uw apparaat. JURA biedt via het Intelligent Water System (I.W.S.®) met CLARIS Smart-filterpatroon een intelligente oplossing:
  • Het apparaat wordt beschermd tegen kalkafzettingen en heeft een langere levensduur.
  • Het apparaat hoeft niet ontkalkt te worden.
  • Een gelijkblijvende kwaliteit van water en koffie is gegarandeerd.
  • De revolutionaire technologie van het intelligente watersysteem herkent automatisch of een filter geplaatst is, en dat zonder enige noodzakelijke programmering.

I.P.B.A.S.© & P.E.P.©

Intelligent Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©) is een voorwelsysteem waarmee koffie van iedere melange en branding een maximum aan aroma ontwikkelt. De zetgroep is hét centrale element van een koffie-volautomaat. De variabele zetgroep van JURA kan 5 tot 16 g gemalen koffie bevatten. De koffie kan zo naar de persoonlijke smaak worden ingesteld.
Het impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) zorgt ervoor dat het maximale aroma behouden blijft, zelfs bij zeer kleine koffiespecialiteiten zoals espresso of ristretto. Het water wordt in korte impulsen door de gemalen koffie geperst en optimaliseert de extractietijd.
Theetipje Blad RVS

Theetipje Blad RVS

1,95

Theetipje Blad RVS Uitlekbakje voor thee-eitjes en theezakjes in de vorm van een blad. Rvs, gesc.....

Uitlekbakje voor theezakjes

Uitlekbakje voor theezakjes

2,25

Uitlekbakje voor theezakjes Uitlekbakje voor thee-eitjes en theezakjes in de vorm van een theepot.....

Papieren Theefilters Teeliflip

Papieren Theefilters Teeliflip

3,25

Papieren Theefilters Teeliflip 100 stuksMaat S .....

Theeklem Hart RVS

Theeklem Hart RVS

3,50

Theeklem Hart RVS (zonder glas) Ø 4 cm   .....

Theemaatschepje RVS

Theemaatschepje RVS

3,50

Theemaatschepje - 1 Cup of Perfect Tea RVS maatschepje van Cha-Cult voor het doseren van het perf.....

Zeef Theebal met tipje, diameter 4 cm.

Zeef Theebal met tipje, diameter 4 cm.

4,15

Zeef Theebal met tipje, diameter 4 cm.....

Papieren Theezakjes 64st

Papieren Theezakjes 64st

6,50

Papieren Theezakjes 64st   .....

Teeli Theezeef met Tip

Teeli Theezeef met Tip

7,95

Theefilter met deksel (onderzetter)Het theefilter, vaak theezeefje genoemd, is breed, waardoor .....

Theeklem RVS Zwart

Theeklem RVS Zwart

7,95

Theeklem RVS Zwart Met siliconen handgreep......

Theezeef met Tip

Theezeef met Tip

7,95

Theefilter RVS met deksel (onderzetter)Het theefilter, vaak theezeefje genoemd, is breed, waardoor g.....

Theezeef met tip rvs

Theezeef met tip rvs

8,50

Theezeef Edelstaal 60 millimeter Deze handige theezeef is gemaakt van roestvrij st.....

Theefilter drijvende eend

Theefilter drijvende eend

8,95

Theefilter drijvende eend thee infuser voor losse thee Geniet van een heerlijk kopje thee met dit.....

Theefilter Nijlpaard

Theefilter Nijlpaard

11,50

Theefilter Nijlpaard - thee zeef - thee infuser voor losse thee Geniet van een heerlijk kopje the.....

Magic Teamaker 500ml

Magic Teamaker 500ml

22,95

T-Bar Magic Teamaker  BPA vrije kunststof, 500ml   .....

Gastroback Teamaker RVS

Gastroback Teamaker RVS

129,00

Gastroback Teamaker RVS TEA TIME! Perfecte thee zetten ging nog nooit zo gemakkelijk als met d.....