KOFFIEMOLENS

Categorieën

  

Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige koffiemachines.

Koffiemachines

De volautomatische JURA koffiemachines staan voor eenvoudige bediening, innovatieve technologieën, een uitstekend ontwerp, een verscheidenheid aan specialiteiten en langdurig koffiegenot. Bekijk alle >


 

Professionele Koffiemachines

De professionele volautomatische JURA koffiemachines staan voor eenvoudige bediening, innovatieve technologieën, een uitstekend ontwerp, een verscheidenheid aan specialiteiten en langdurig koffiegenot. Bekijk alle >


Accessoires

Of het nu een melkopschuimer, koppenwarmer, melkkoeler of mooie kopjes zijn, Jura biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige accessoires voor het perfecte koffiegenot. Bekijk alle >

Reiniging / onderhoud

De originele verzorgingsproducten van JURA zorgen, samen met vers gefilterd water, voor een perfecte hygiëne en koffieresultaat. Bekijk alle >


Dit is Jura

Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. Sindsdien is het traditioneel Zwitserse merk met recht een niet meer weg te denken "global player" geworden.
 

Perfecte espresso

JURA heeft het bereidingsproces volledig geperfectioneerd. Het revolutionaire impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd door het hete water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder te persen.

Wereldwijde service

Volautomaten van JURA onderscheiden zich door de duurzaamheid en de lange levensduur. Zelfs na vele jaren gebruik kunnen de volautomaten eenvoudig onderhouden worden. Onderdelen worden milieuvriendelijk opgeknapt. Een wereldwijd vertakt netwerk van servicecentra en Hospitality Centers tekent hiervoor verantwoordelijk.

Eco-intelligentie

Een uitgesproken milieubewustzijn is voor JURA net zo belangrijk als het spaarzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom heeft JURA zich volledig toegelegd op volautomaten. Deze bereiden koffiespecialiteiten individueel toe, overtuigen met een voorbeeldige energie-efficiëntie en voorkomen onnodig verpakkingsafval.

De Key Technologies van JURA: vers bereid, zonder capsules

Kies je voor een Jura koffiemachine? Dan kies je voor kwaliteit, uitstraling en veel gebruiksgemak. Wat voor type koffiedrinker je ook bent, met Jura word je in jouw behoefte voorzien. Met een Jura espressomachine bereid je met de grootste zorg een espresso, tot een cappuccino die je met 1 druk op de knop zet.
 

AromaG3-molen

De koffiebonen worden altijd vers gemalen – dit garandeert een maximum aan aroma. Via de maalgraad kan de gewenste fijnheid van de gemalen koffie worden ingesteld. Hierdoor wordt de doorlooptijd van het water beïnvloed. Hierbij geldt: hoe fijner de gemalen koffie, des te intenser de smaak. 
De snijhoeken in de maalkegels van de AromaG3-molen zijn geperfectioneerd. De ingenieurs van JURA zijn er daarbij in geslaagd de efficiëntie aanzienlijk te vergroten. Hierdoor wordt het veelzijdige natuurlijke aroma optimaal geconserveerd en wordt de duur van het maalproces met de helft gereduceerd.
 

I.W.S.

Koffie bestaat voor 98% uit water. Zonder filtering van het water leidt kalkaanslag tot verkalking van uw apparaat. JURA biedt via het Intelligent Water System (I.W.S.®) met CLARIS Smart-filterpatroon een intelligente oplossing:
  • Het apparaat wordt beschermd tegen kalkafzettingen en heeft een langere levensduur.
  • Het apparaat hoeft niet ontkalkt te worden.
  • Een gelijkblijvende kwaliteit van water en koffie is gegarandeerd.
  • De revolutionaire technologie van het intelligente watersysteem herkent automatisch of een filter geplaatst is, en dat zonder enige noodzakelijke programmering.

I.P.B.A.S.© & P.E.P.©

Intelligent Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©) is een voorwelsysteem waarmee koffie van iedere melange en branding een maximum aan aroma ontwikkelt. De zetgroep is hét centrale element van een koffie-volautomaat. De variabele zetgroep van JURA kan 5 tot 16 g gemalen koffie bevatten. De koffie kan zo naar de persoonlijke smaak worden ingesteld.
Het impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) zorgt ervoor dat het maximale aroma behouden blijft, zelfs bij zeer kleine koffiespecialiteiten zoals espresso of ristretto. Het water wordt in korte impulsen door de gemalen koffie geperst en optimaliseert de extractietijd.

Een goede koffiemolen is je belangrijkste gereedschap

Vers malen is erg belangrijk voor het bereiden van een lekkere kop koffie of espresso. Gemalen koffie verliest na 1 minuut al zo`n 30% van haar aroma. Na 1 uur is al zo`n 50% van het lekkerste vervlogen. Dus zelf vers malen is het credo. Iedere manier van koffie bereiden heeft haar eigen maalgraad nodig.

Quick Mill 060 espresso koffiemolen DEMO

Quick Mill 060 espresso koffiemolen DEMO

399,00349,00

Quick Mill 060 espresso koffiemolen DEMO Heeft slechts 500gr gemalen!! Deze Quick Mill 060 &lsqu.....

Moccamaster KM4 TableTop Koffiemolen

Moccamaster KM4 TableTop Koffiemolen

139,00

Moccamaster KM4 TableTop Koffiemolen Een uniek aerodynamisch maalsysteem. Origineel "Smit.....

Solis Scala Plus koffiemolen Type 1661

Solis Scala Plus koffiemolen Type 1661

119,00

Solis Scala Plus koffiemolen Type 1661 Bonenmaler met ruim bonenreservoir De SOLIS Scala Plus koffi.....

Moccamaster KM4 wandkoffiemolen

Moccamaster KM4 wandkoffiemolen

128,00119,00

Moccamaster KM4 wandkoffiemolen   Deze Moccamaster koffiemolen in het kenmerkende '.....

Rommelsbacher koffiemolen

Rommelsbacher koffiemolen

79,95

Rommelsbacher koffiemolen Deze fijne Duitse koffiemolen is uitgerust met platte maalschijven, in te.....

Russell Hobbs elektrische koffiemolen Zwart

Russell Hobbs elektrische koffiemolen Zwart

59,99

Russell Hobbs elektrische koffiemolen Zwart Russell Hobbs elektrische koffiemolen met hoogwaardig.....

Cloer 7560 koffiemolen

Cloer 7560 koffiemolen

59,95

Cloer 7560 koffiemolen De Cloer 7560 is uitgevoerd in kunststof en heeft vlakke maalschijven. Het.....

Moccamaster DOS koffiedoseerder

Moccamaster DOS koffiedoseerder

59,00

Moccamaster DOS koffiedoseerder Met deze doseerder heeft u altijd de juiste hoeveelheid koffie, zon.....

Leopold Vienna koffiemolen

Leopold Vienna koffiemolen

47,95

Leopold Vienna koffiemolen Rvs/Glas Vul de Leopold Vienna Bologna koffiemolen met je favoriete ko.....

Hario Skerton koffiemolen

Hario Skerton koffiemolen

46,00

Hario Skerton handkoffiemolen Lekker koffie begint met versgemalen koffiebonen! Als een ware bari.....

Hario Hario Smart Mill G MSG-2T (transparant)

Hario Hario Smart Mill G MSG-2T (transparant)

45,00

Hario Hario Smart Koffiemolen G MSG-2T (transparant) De Hario Smart Slim Koffiemolen is een handi.....

Cloer Koffiemolen RVS

Cloer Koffiemolen RVS

34,95

Cloer Koffiemolen RVS Deze koffiemolen van Cloer is uitgevoerd in mat RVS en ook het maalsysteem .....