Jura versus Nivona koffiemachines

Jura versus Nivona koffiemachines

Jura versus Nivona koffiemachines

Jura versus Nivona koffiemachines

Geplaatst op 28-7-2019 door Danny van Koffietopia

Jura versus Nivona koffiemachines uitgelicht.

Een Nivona koffiemachine koop je al vanaf €499,-

Koffietopia is sinds mei 2019 'Selected Nivona dealer' geworden. Wij zijn blij nu, samen met het merk Jura, koffiemachines aan te kunnen bieden van een hoge kwaliteit en voor elk budget.

Regelmatig krijgen wij nu de volgende vraag: "Het binnenwerk van een Nivona is toch identiek is aan een Jura?" Zeer zeker niet!
Beide merken worden inderdaad gebouwd bij Eugster/Frismag AG in Amriswil Zwitserland, maar het zijn volledig verschillende concepten.
Vroeger was dat anders toen men voor de Nivona CafeRomatica 7-serie en de Jura Impressa F50, die in 2003 als testwinnaar werd uitgeroepen door de Stiftung Warentest, hetzelfde besturingsconcept en maalsysteem gebruikten.
SINDS 2009 zijn de JURA- EN NIVONA-KOFFIEMACHINES TOTAAL VERSCHILLEND!

Reeds in 2009 herzag Jura het volledige technische concept van de Jura F50 en waren de machines van Jura en Nivona op dat moment totaal verschillend.
JURA ONTWIKKELT EN PATENTEERT NOG ALTIJD NIEUWE TECHNOLOGIEËN.
Uniek voor Jura waren altijd al de technologie van het zetsysteem en het door Jura gepatenteerde intelligentie pre-infusie systeem en het unieke reinigingsconcept voor volautomatische koffiemachines. Daarnaast ontwikkelt en patenteert JURA altijd nog nieuwe technologieën, zoals de Aroma⁺ en de G3 koffiemolen, de Zero-Energy Switch, de microschuim technologie voor melk en bijv. het Pulse Extraction Process (P.E.P.®).

NIVONA BIEDT HET 'AROMA BALANCE SYSTEEM'
Nivona biedt minder innovatie ten opzichte van de Jura. Maar het "Aroma Balance systeem' maakt Nivona dan weer uniek. Door middel van één druk op de knop kun je uit iedere koffieboon gevarieerde smaaknuances en dus meer aroma onttrekken. Zo kom je wel heel dicht bij de beleving van een pistonmachine!
Nivona koffiemachines zijn uitstekende volautomatisch koffiemachines met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De CafeRomatica reeks van Nivona biedt geweldig koffiegemak in een succesvol ontwerp.

Kom naar onze Koffietopia winkel in Veghel voor een persoonlijk advies.  

Reacties