Keuzemenu

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Aafke
  Helaas gestopt met onze prachtige exposities op Kunst-Zicht met een gezellige sfeer en..... steeds een heerlijk bakje thee! Bedankt voor de support!
 • Geplaatst door ricardo
  een overheerlijke cappuccino met lekkere schuim heel erg bedankt voor de koffie ik ben nu weer helemaal wakker en heb weer energie doei en tot de volgende keer :-)
 • Geplaatst door Anita Beelen
  Goedemorgen Danny en Rianne,
  Wat LIEFFFF!!!!! Overheerlijke cappucino bonbons bij de bestelling voor mijn moeder van 87 jaar jong. Ze maakte zich zo druk, want wat was het (niet goed werkende) filter voor haar DE Moccamaster toch aan de prijs en wat lossen ze dat bij KoffieTOPIA goed op: gewoon met overheerlijke bonbons bij haar bestelling te doen; precies waar ze zo DOL op is: precies de spijker op de kop!!! Namens mijn moeder heel hartelijk DANK daarvoor. Rianne en Danny weten precies waar ze wat oudere klanten mee kunnen verwennen;IETS ONVERWACHTS BIJ WAT VERWACHT WORDT.
 • Geplaatst door Ron en Patricia Tempelaars
  Een hele leuke, gezellige winkel waarbij je in een ontspannen en ongedwongen sfeer, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, advies en uitleg krijgt over de verschillende Jura koffiemachines. Wij genieten nu, na aanschaf van een Jura E8 van heerlijk espresso, cappuccino, koffie, Latte machiato, flat white, enz. Natuurlijk met de heerlijke zelf gebrande koffie van Danny.
  Ons Nespresso apparaat hebben we heel snel heel ver weg gestopt. We drinken nu alleen nog maar echte koffie.
  Onze (schoon)ouders zijn ook enthousiast, dus Danny ik verwacht dat zij binnenkort richting Veghel komen!
 • Geplaatst door Claudia en Paul
  Prima uitleg gehad betreffende een Jura koffiemachine en daardoor ook bij deze zaak aangekocht!
 • Geplaatst door Anneke
  We hebben net voor jullie vakantie een nieuwe Jura koffiemachine van jullie mogen ontvangen , nadat onze oude machine blijvende haperingen vertoonde . Wat een service Danny en Rianne !!!
  Geweldig !! We genieten weer als vanouds van een heerlijk kopje koffie , gezet met door jou gebrande bonen,Danny!!!
  Nogmaals hartelijk dank
 • Geplaatst door Tom
  Fijn dat jullie weer terug zijn vakantie, ik heb jullie koffie gemist!
 • Geplaatst door Rudi
  Vandaag na onderhoud mij Jura Z9 weer mogen ophalen. Hij werkt weer super. Het lijkt wel of hij stiller is geworden.
  Na een paar dagen oploskoffie drinken smaakt alles beter maar de Italiaanse koffie van Rianne en Danny is toch weer een stukje hemel op aarde.
 • Geplaatst door Annemieke
  De koffie van Koffietopia is subliem!
 • Geplaatst door Danny Koffietopia
  Beste Fenna,

  ik weet niet waar je woont maar je mag altijd bij ons langskomen in de winkel met je machine om je verder te helpen. Op woensdagen ben ik zelf niet aanwezig.

  Verder kan ik je onze handleiding aanbevelen:

  https://www.koffietopia.nl/c-669059/maak-de-perfecte-espresso/
 • Geplaatst door Fenna
  Hallo koffieliefhebbers.
  In bezit van la pavoni dempid.. espresso machine piston gemalen koffie, bar 10-15, temp ingesteld op 98...helaas missen we het schuimkraagje op de espresso... van alles geprobeerd, diverse koffie laten malen en gekocht....wellicht ligt het aan het piston en overwegen de Naked te proberen....iemand tips?
 • Geplaatst door Koffietopia
  Natuurlijk kunnen we dat Henk zie deze link: https://www.koffietopia.nl/c-3757312/onderdelen-douwe-egberts-moccamaster/
 • Geplaatst door Henk
  Wij hebben een oud koffiezetapparaat Techniform van Douwe Egberts.
  Het overlooppijpje is helaas defect.
  Kunt u ons aan een ander overlooppijpje helpen?
  Alvast bedankt.
  Vriendelijke groeten
  Henk
 • Geplaatst door Lucas Vermeer
  Ondanks dat wij onze Jura niet bij Koffietopia hadden gekocht was men toch erg behulpzaam bij oplossen van een probleem. Heel erg bedankt!
 • Geplaatst door Julien
  Wij zijn superblij met onze nieuwe Jura espressomachine! Met dank aan Koffietopia voor de perfecte uitleg en de heerlijke koffie.
 • Geplaatst door Henry de B.
  Meegedacht door de eigenaren, relaxte opstelling en zeer snel geleverd. Top dus!
 • Geplaatst door Lucien
  Op vrijdag de Baratza Sette 270 besteld, zaterdag werd deze geleverd. Ik wilde hem graag meteen uitproberen, maar hij deed het niet: de bonen gingen niet de maler in. Nu bleek dit een foutje in de fabriek te zijn: men had twee draadjes verwisseld waardoor de motor de verkeerde kant op draaide. Ik had koffietopia gemaild en kreeg vlot antwoord hoe ik het probleem zelf op kon lossen (maar ik mocht hem ook retour sturen). Toch maar zelf het apparaat opengeschroefd en de draadjes omgedraaid. Voilá, hij deed het weer goed. Knullige fout natuurlijk, maar daar kon koffietopia niks aan doen. De snelle service natuurlijk wel, dank daarvoor!
 • Geplaatst door Brigitte Visser
  Binnen 1 dag geleverd, super!
 • Geplaatst door Karin Korst
  Gisteren besteld en vandaag binnen gekomen! Wat een supersnelle levering en keurig verpakt. Kunnen we vanavond direct weer genieten van de heerlijke koffie met ons Jura apparaat. Bedankt voor jullie service
 • Geplaatst door Meeuw Jean
  Bestellen vanuit België levert geen enkel probleem op! Onze Jura machine is netjes geleverd waarvoor dank!
 • Geplaatst door A. van de Wouw
  geweldig dat ik het onderdeel gevonden heb,nl de adapter voor de koffieuitloop.
  bij geen een bekende onderdeelwinkel ook maar een spoor hiervan.\
  jullie staan onder mijn favorieten.
 • Geplaatst door Frenskes
  Afgelopen week mochten we de Jura J6 Briljant Zilver ophalen in Veghel. Behalve de uitstekende en persoonlijke uitleg van deze ondernemers was het ook nog eens superlekkere koffie die we erbij kochten.
  Tot toe (al 60 koffies gemaakt) smaken de espressos, koffies, one touch cappucino's voortreffelijk.

  Koffietopia heeft me ook laten zien hoe ik de naam van de koffie op het display kan veranderen, dus nu heeft mijn favoriete espresso een vaste naam op het scherm van de J6. Een mooie investering voor quality time at home.

  Team Koffietopia, Bedankt en tot snel in de winkel.
 • Geplaatst door Frank
  Vanmiddag een ECM gekocht. Prettig geholpen en thuis met de uitleg in de winkel al snel onze eerste espresso gezet. Heerlijk!
 • Geplaatst door wolters
  De vraag naar onderdelen is heel goed,en de bestelling is makkelijk verlopen
 • Geplaatst door Cocky Nijssen
  Wat een gave winkel! Goed geholpen bij mijn keuze voor een nieuwe espressomachine! Hartstikke bedankt, ik geniet nu dagelijks van mijn eigen heerlijke koffie ( enige nadeel is, dat ie bijna nergens meer zo lekker is als thuis )
 • Geplaatst door Piet en Ellen
  Kwaliteit op een makkelijk te bereiken plek in NL, met vlakbij volop gratis parkeergelegenheid, deed ons besluiten om vanuit Rotterdam even naar Veghel te rijden. Via mond tot mond reclame hadden wij al gehoord over de professionele aanpak van Koffietopia.

  Zowel de nuttige uitleg over de Jura E8 koffiemachine alsook over het assortiment uitstekende koffiemelanges. De uitleg, onder het genot van kopjes koffie, was zo duidelijk, dat wij na de aankoop thuis meteen het apparaat naar onze wensen konden installeren.

  Een klein assortiment koffiemelanges, dat was samengesteld naar onze smaakvoorkeuren, leerde ons al snel: dat is hem. En handig om te weten dat je jouw favoriete koffiebonen makkelijk bij Koffietopia kan bestellen, via de webshop.

  Al bijna drie weken genieten wij van een Zwitsers kwaliteitsapparaat, dat met een gering geluidsniveau en gemakkelijke bediening, in een ommezien een lekker kopje koffie voor je zet.

  Veertig jaar werkte ik voor Zwitserse multinational. Uit ervaring weet ik dat wij geen kat in de zak hebben gekocht. Wij gaan lang en probleemloos genieten van onze Jura.

  Koffietopia, bedankt voor de prettige uitleg bij onze aankoop. Het was de rit vanuit de Randstad meer dan waard!
 • Geplaatst door Pim Tuijtelaars
  Begin december kochten wij de Jura E60. Wij zijn zeer tevreden over het apparaat en de service in de winkel. Koffie is heel erg lekker, wij willen niet anders meer. Een echte aanrader!
 • Geplaatst door Jeanne en Peter
  Wij zijn heel fijn, en gastvrij, geholpen bij de keuze van onze nieuwe Jura koffiemachine. Fijn dat we jullie heerlijke koffie en onderhoudsspulletjes online kunnen bestellen.

  Dank jullie wel en ga zo door!
 • Geplaatst door Trees Blom
  Ik werd geweldig geholpen nadat ik advies vroeg per mail, ook al was het weekend. We hebben dé koffie gevonden. Perfect van smaak en hij komt ook absoluut mooi tot uiting in ons filterapparaat. Bovendien heb ik geen last van de cafeïneshot, ondanks dat ik gevoelig ben voor stofjes. Jullie hebben er twee tevreden klanten bij!
 • Geplaatst door Johan & Jolanda
  Vrijdag de Baratza Forté AP gehaald.
  Direct proberen natuurlijk.
  Super machine, snel, heel mooie gelijkmatige maling en vooral zonder veel te knoeien.
  De oude machine hadden we altijd veel verlies van koffie. Deze Baratza is wel een investering, maar geeft ook veel plezier.
 • Geplaatst door Robert uit Apeldoorn
  Ik heb de machine in goed orde ontvangen en inmiddels het genoegen gehad er een paar dagen van te genieten. Wat een geweldige machine is dit. Ik heb de afgelopen 10 jaar mijn espresso's gemaakt met een Isomac en daar was ik altijd zeer tevreden over. Maar met deze ECM is het resultaat nog veel beter. En dank voor de uitstekende informatie over die machine op uw website: De aldaar vermelde technische informatie over de Classica PID heb ik niet elders zo duidelijk op het web gevonden. En dat gaf bij mij de doorslag om voor deze ECM te kiezen en die bij U te bestellen.
 • Geplaatst door Robert Merks
  Ondertussen terug in Thailand aangekomen met de Jura E8 and wireless Milk Cooler. Alles aangesloten en draaien maar. In de winkel had ik al goede uitleg gehad, maar niet alles onthoud je direct, dus een goede manual is belangrijk. Die zit dus bij de Jura maar alleen Duitse versie, echter op de Jura site zijn andere talen eenvoudig te downloaden.
  Koffietopia had mooi 1 kg bonen meegegeven en meer als de helft is al verbruikt; heerlijke zwarte koffie soorten, en heb de machine nog niets eens op maximale sterkte staan.
  Zelf drink ik geen koffie met melk, of cappucino, maar de reacties van degeen die het dronken waren zeer positief. De gemalen decaf koffie is trouwens ook heerlijk en krachtig van smaak.
  De milk cooler houdt de melk zelfs in dit klimaat (33 graden elke dag) lekker koel.

  kan eigenlijk alleen maar positief zijn over de service en goede advisering door Koffietopia, en natuurlijk over mijn Jura E8 met milk cooler.
  Goede uitleg zodat je de juiste keuze maakt is belangrijk; Het is toch nog redelijke investering zo'n machine, dus koffietopia waar men weet waar ze het over hebben raad ik hoe dan ook aan.........zelfs als je er iets verder voor moet reizen, het is de moeite waard.

  Oh en de reden dat ik deze Jura bij Koffietopia heb gekocht en niet in Thailand, is omdat koffiemachines 2x zo duur zijn in ZO Azie dan Europa.
  Zo ook mijn (nu niet meer in gebruik zijnde) Nespresso machine en cups......in mijn geval heb ik de hele set binnen een jaar terugverdient tov Nespresso

  Onze toekomtige gasten (ons resort gaat January open) zullen de diverse koffie varianten zeker gaan waarderen..........
 • Geplaatst door Johan & Jolanda
  Na een hele goede uitleg en demo hebben we de ECM Manufacture Technika IV Profi tank/DWA met rotatiepomp gekocht.
  Vrijdag gehaald, zaterdag geplaatst en aangesloten op de waterleiding. Met een britta water ontharder.
  Bij het ophalen kregen we een korte cursus espresso maken en melk schuimen. SUPER.
  Zeer tevreden. Vandaag al enkele keren gebruikt.
  We kregen ook nog enkele smaken koffie bonen mee om te testen.
 • Geplaatst door Luuk en Loes
  U heeft onze teleurstelling razendsnel verholpen! Bedankt voor de service. De koffie smaakt heerlijk!
 • Geplaatst door Robert Merks
  Voor ons resotel in Thailand een nieuwe machine nodig en vanwege reacties op deze site, naar koffietopia getogen.
  Heb zeer goede uitleg gehad en na ook nog wat telefoontjes naar Jura, besloten voor Jura E8 Chrome met milk cooler. Zover ben ik netjes en proffesioneel geholpen; vandaag ga ik de machine ophalen zodat ik nog aantal dagen heb om te testen alvorens naar huis te gaan.
 • Geplaatst door peter van gool
  vandaag 1 november 2016 een koffie molen km40 besteld en daarbij heel goed geholpen door de eigenaresse van jura
  waarvoor mijn hartelijke dank voor deze service dit ging via de telefoon en internet
 • Geplaatst door Paula en Kes
  Vandaag Jura ENA Micro 90 gekocht.
  Goede uitleg betr. werking en schoonmaken van de machine.
  Thuisgekomen, machine geinstalleerd ......en super heerlijke koffie gedronken.
  Prachtige machine ...zo zijn we weer voor jaren voorzien van goede en vooal lekkere koffie.
 • Geplaatst door j.thomma
  prima service bestelling was zoek even gebeld en de dag erna bestelling in huis mijn moeder was er super blij mee
 • Geplaatst door Ron en Ellis
  Vorige maand een prachtige ECM machine gekocht bij koffietopia en wat zijn we er blij mee ! Bedankt voor het goede advies, we hebben de juiste beslissing genomen.
 • Geplaatst door Connie
  Prima service en advies. Ons bestelde apparaat zou thuis geleverd worden, maar helaas was er bij de leverancier iets fout gegaan waardoor het bij koffietopia was geleverd. Geen probleem het apparaat werd persoonlijk netjes thuis afgeleverd! Helemaal top.
  Ik zal dit bedrijf zeker aanraden bij vrienden en kennissen.
 • Geplaatst door marij
  Jullie hebben een prima service.
 • Geplaatst door will van meurs
  Vanmorgen even navraag bij u gedaan. Ik dacht dat onze machine van slag was want hij gaf aan gereinigd te moeten worden terwijl ik in de veronderstelling was dit nog pas gedaan te hebben. Met het onderhoudsboekje in de aanslag en met koffietopia aan de lijn zag ik dat de machine in zijn gelijk was, het was inderdaad weer een maand geleden. Toch maar even aan zijn verzoek voldoen want we kunnen hem echt niet meer missen. HELAAS voor de terrasjes in den Bosch, wij drinken liever thuis een LEKKER bakkie.
  Groeten van Ine en Will van Meurs.
 • Geplaatst door Henny
  Hele vlotte levering van onze bestelde producten.
  Ze doen wat ze beloven, echt aan te raden dit bedrijf,top.
 • Geplaatst door Rik uit Eindhoven.
  Een kundig advies in combinatie met een mooie gezellige winkel. Wat wil je nog meer? Daarnaast ben je sneller vanuit Eindhoven in Veghel dan in het centrum van Eindhoven .
 • Geplaatst door H. Van der Werff
  Heel vlotte service, duidelijke info, ook wat de verzending betreft, en een mooi product! Top!
 • Geplaatst door Coby Schaap-Durieux
  Wij hebben een koffiezetapparaat dat is zeker ongeveer 30 jaar oud en we zijn er heel erg te vreden mee.Er zijn wel eens een paar onderdelen vernieuwd,maar ik vind nergens de koffie zo lekker heet als bij dit apparaat. Het is een type 74 1.25 L.
 • Geplaatst door Hanna Rutgers
  We zijn nog steeds blij met ons 22- jarige koffiezetapparaat van DE. De kunststofonderdelen waren aan vervanging toe! Wat fijn dat we die bij jullie konden bestellen! Heel hartelijk bedankt voor de goede service! Hartelijke groet, Hanna Rutgers.
 • Geplaatst door Remco Assink
  Vandaag de nieuwe Jura mogen ontvangen. Alles conform afspraak en duidelijke verwachtingen, met als extra service koffie in verschillende soorten toegevoegd.
  Prima service en duidelijke, eerlijke communicatie betreffende verwachtingen.

  Klasse en zeker een aanbevelingswaardig bedrijf,
  Remco
 • Geplaatst door Jose Foolen
  Al sinds jaren zijn wij een jura-fan.
  Nadat onze Jura Z5 na 10 jaar ermee stopte kwamen we terecht bij Koffietopia op zoek naar een nieuwe.
  Wat een ontzettend fijne mensen die passie voor hun vak uitstralen. Veel kennis en groot assortiment vers gebrande koffie en veel verse theeën in de winkel. Erg blij dat wij onze nieuwe Jura Z6 bij jullie konden kopen. dank jullie voor de goede service en het juiste advies.
  groepjes Jose foolen
 • Geplaatst door Jorg
  Online koffie besteld, dat is altijd een beetje tricky de eerste keer. Koffietopia maakt de belofte waar. Supervers dat was het in ieder geval, dat smaken verschillen is normaal. Topkoffie!
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 03-10-2017 - Helaas gestopt met onze prachtige exposities op Kunst-Zicht met een...  lees meer
 • 30-09-2017 - een overheerlijke cappuccino met lekkere schuim heel erg bedankt voor...  lees meer
 • 28-09-2017 - Goedemorgen Danny en Rianne,
  Wat LIEFFFF!!!!! Overheerlijke cappucino bonbons bij de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2017 KoffieTopia Veghel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel