ECM ESPRESSO

Categorieën

  
Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige koffiemachines.

Koffiemachines

De volautomatische JURA koffiemachines staan voor eenvoudige bediening, innovatieve technologieën, een uitstekend ontwerp, een verscheidenheid aan specialiteiten en langdurig koffiegenot. Bekijk alle >


 

Professionele Koffiemachines

De professionele volautomatische JURA koffiemachines staan voor eenvoudige bediening, innovatieve technologieën, een uitstekend ontwerp, een verscheidenheid aan specialiteiten en langdurig koffiegenot. Bekijk alle >


Accessoires

Of het nu een melkopschuimer, koppenwarmer, melkkoeler of mooie kopjes zijn, Jura biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige accessoires voor het perfecte koffiegenot. Bekijk alle >

Reiniging / onderhoud

De originele verzorgingsproducten van JURA zorgen, samen met vers gefilterd water, voor een perfecte hygiëne en koffieresultaat. Bekijk alle >


Dit is Jura

Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. Sindsdien is het traditioneel Zwitserse merk met recht een niet meer weg te denken "global player" geworden.
 

Perfecte espresso

JURA heeft het bereidingsproces volledig geperfectioneerd. Het revolutionaire impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd door het hete water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder te persen.

Wereldwijde service

Volautomaten van JURA onderscheiden zich door de duurzaamheid en de lange levensduur. Zelfs na vele jaren gebruik kunnen de volautomaten eenvoudig onderhouden worden. Onderdelen worden milieuvriendelijk opgeknapt. Een wereldwijd vertakt netwerk van servicecentra en Hospitality Centers tekent hiervoor verantwoordelijk.

Eco-intelligentie

Een uitgesproken milieubewustzijn is voor JURA net zo belangrijk als het spaarzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom heeft JURA zich volledig toegelegd op volautomaten. Deze bereiden koffiespecialiteiten individueel toe, overtuigen met een voorbeeldige energie-efficiëntie en voorkomen onnodig verpakkingsafval.

De Key Technologies van JURA: vers bereid, zonder capsules

Kies je voor een Jura koffiemachine? Dan kies je voor kwaliteit, uitstraling en veel gebruiksgemak. Wat voor type koffiedrinker je ook bent, met Jura word je in jouw behoefte voorzien. Met een Jura espressomachine bereid je met de grootste zorg een espresso, tot een cappuccino die je met 1 druk op de knop zet.
 

AromaG3-molen

De koffiebonen worden altijd vers gemalen – dit garandeert een maximum aan aroma. Via de maalgraad kan de gewenste fijnheid van de gemalen koffie worden ingesteld. Hierdoor wordt de doorlooptijd van het water beïnvloed. Hierbij geldt: hoe fijner de gemalen koffie, des te intenser de smaak. 
De snijhoeken in de maalkegels van de AromaG3-molen zijn geperfectioneerd. De ingenieurs van JURA zijn er daarbij in geslaagd de efficiëntie aanzienlijk te vergroten. Hierdoor wordt het veelzijdige natuurlijke aroma optimaal geconserveerd en wordt de duur van het maalproces met de helft gereduceerd.
 

I.W.S.

Koffie bestaat voor 98% uit water. Zonder filtering van het water leidt kalkaanslag tot verkalking van uw apparaat. JURA biedt via het Intelligent Water System (I.W.S.®) met CLARIS Smart-filterpatroon een intelligente oplossing:
  • Het apparaat wordt beschermd tegen kalkafzettingen en heeft een langere levensduur.
  • Het apparaat hoeft niet ontkalkt te worden.
  • Een gelijkblijvende kwaliteit van water en koffie is gegarandeerd.
  • De revolutionaire technologie van het intelligente watersysteem herkent automatisch of een filter geplaatst is, en dat zonder enige noodzakelijke programmering.

I.P.B.A.S.© & P.E.P.©

Intelligent Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©) is een voorwelsysteem waarmee koffie van iedere melange en branding een maximum aan aroma ontwikkelt. De zetgroep is hét centrale element van een koffie-volautomaat. De variabele zetgroep van JURA kan 5 tot 16 g gemalen koffie bevatten. De koffie kan zo naar de persoonlijke smaak worden ingesteld.
Het impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) zorgt ervoor dat het maximale aroma behouden blijft, zelfs bij zeer kleine koffiespecialiteiten zoals espresso of ristretto. Het water wordt in korte impulsen door de gemalen koffie geperst en optimaliseert de extractietijd.

Routebeschrijving

ECM UITVERKOOP ALLE ECM ARTIKELEN MET LEUKE KORTINGEN OP=OP

ECM S-Manuale 64 koffiemolen

ECM S-Manuale 64 koffiemolen

629,00

ECM S-Manuale 64 bonenmolen De ECM S-Manuale 64 bonenmolen is veruit de meest indrukwekkende bonenm.....

ECM uitkloplade

ECM uitkloplade

149,00

ECM uitkloplade Mooie zwaar uitgevoerde ECM uitkloplade  Afmetingen: 6,5 x 10 x 20 cm .....

ECM tampingstation

ECM tampingstation

65,00

ECM tampingstation Volledig in ECM stijl; robuust, degelijk en bijzonder stijlvol. Plaats de tampe.....

ECM Filterdrager Gran Crema IV Chroom/z

ECM Filterdrager Gran Crema IV Chroom/z

65,00

ECM Filterdrager Gran Crema IV Chroom/z Z.g. Naked portafilter. Bodemloze portafiter voor de perfec.....

ECM 2 kops zeefdrager

ECM 2 kops zeefdrager

65,00

ECM 2 kops zeefdrager ECM Filterdrager schuin met 2 uitlopen. Een hoogwaardige verschroom.....

ECM Tamper vlak 58mm

ECM Tamper vlak 58mm

56,00

ECM Tamper vlak 58mm Een tamper is daarom een onmisbare tool voor de barista! Deze ECM tamper heef.....

ECM Waterfilters 2 stuks

ECM Waterfilters 2 stuks

18,95

Ecm Waterfilters 2 stuks Ecm Waterfilters voor in het waterreservoir ter voorkoming van kalkafzetti.....

ECM reinigingsmiddel voor de zetgroep 10 zakjes

ECM reinigingsmiddel voor de zetgroep 10 zakjes

15,95

ECM reinigingsmiddel voor de zetgroep 10 zakjes Door de espressomachine preventie te ontkalken en.....

ECM Ontkalkingspoeder 10 zakjes

ECM Ontkalkingspoeder 10 zakjes

15,95

ECM Ontkalkingspoeder 10 zakjes Door de espressomachine preventie te ontkalken en reinigen m.....

ECM reinigingstabletten 10 stuks

ECM reinigingstabletten 10 stuks

9,95

ECM reinigingstabletten 10 stuks De groep dient gereinigd te worden met een reinigingspoeder of -pi.....

Openingstijden van onze winkel in Veghel

Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00 tot 17.30u en Zaterdag van 10.00u tot 17.00u