ECM Synchronika Espressomachine PID Limited Edition

Artikel 1 van 10 Volgende

ECM Synchronika Espressomachine Antraciet PID Limited Edition

Bel voor prijs en voorraad.

Vanwege het 25-jarig jubileum brengt ECM een unieke serie van de Synchronika uit. Deze speciale serie komt tot uiting door de antracietkleurige poedercoating van de behuizing inclusief het voorpaneel, gecombineerd met andere designkenmerken. Zo zijn er hoogwaardige olijfhouten handgrepen op de zethendel, kleppen, portafilter en meegeleverde tamper aanwezig. Hiernaast zijn de manometers in reliëf vervaardigd in plaats van print.

Voor meer informatie en beschikbaarheid neem contact op ons (beperkt beschikbaar)

Deze exclusieve Synchronika voor het 25-jarige bestaan van ECM wordt gemaakt in een wereldwijde oplage van slechts 1250 stuks. De exclusiviteit hiervan wordt getoond in de nummering op het embleem aan de voorkant.

De Synchronika antraciet limited edition komt het best tot zijn recht naast een S-Automatic 64 antraciet incl. RVS maalkraag met glazen bonenreservoir. Deze Synchronika antraciet limited edition bieden we als set met de S-Automatic 64 antraciet incl. RVS maalkraag met glazen bonenreservoir aan. Let op: hier zit de uitklopbak niet bij inbegrepen.

De ECM Synchronika Espressomachine is voorzien van een dubbele boiler en een E61 zetgroep. Hierdoor is de machine geschikt voor zowel thuis- als horecagebruik. De machine heeft een klassiek en elegant design met vernieuwde drukmeters, een verhoogd lekbak plateau en stijlvolle details. 

De machine beschikt over een zeer stille rotatiepomp en kan aangesloten worden aan een vaste waterafsluiting of je kunt gebruik maken van de watertank met een inhoud van 3 liter. Je kunt tussen deze twee functies switchen met behulp van een schakelknop aan de onderzijde van de machine. Indien wenselijk kun je een aansluiting bevestigen voor het restwater zodat dit meteen na gebruik afgevoerd wordt. 

De ECM Synchronika Espressomachine heeft een zeer goed geïsoleerde dubbele boiler. De ene boiler dient voor het gebruik van heet water en stoom en heeft een inhoud van 2 liter. De andere boiler wordt gebruikt voor het koffiewater en heeft een inhoud van 0,75 liter. De temperatuur van beide boilers kan je middels de PID aan de voorkant van de machine naar wens instellen. De PID control telt met je mee wanneer je espresso gezet wordt zodat je altijd de perfect espresso maakt. Je kunt de stoomfunctie gebruiken door de linker hendel in te schakelen. De machine geeft krachtig en droog stoom af waardoor er bijna geen restwater terecht komt in de melk. 

Uiteraard wordt de machine compleet geleverd met een RVS tamper, een verhogingsplateau voor de kleinere espressokopjes en twee zeefdragers voor 1 of 2 persoons kopjes.

De ECM Synchronika Espressomachine is een machine van zeer hoge kwaliteit met een lange levensduur en een stijlvol en luxe design. De machine is voorzien van PID control, is zeer stil dankzij de goede isolering, ontwikkeld met de beste technieken en heeft een constante temperatuur zodat je keer op keer de perfecte espresso kunt zetten. 

Specificaties:

  • Afmetingen: H 41 x B 33,5 x D 49 cm
  • Gewicht: 32 kg
  • Vermogen: 1200-1400 Watt
  • Materiaal: RVS Antraciet
  • Waterreservoir van 3 liter
  • Dubbele RVS boilers
  • Voorzien van PID control 
© 2021 - 2022 Koffietopia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel