Aan-uit schakelaar Moccamaster/ Douwe Egberts Universeel

13,95

Excl. BTW: €11,53

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
43038

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Universele schakelaar voor Moccamaster en Douwe Egberts koffiezetapparaten.

Geschikt als hoofdschakelaar en als schakelaar voor het warmhoudplaatje.

Deze schakellaar is uitsluitend geschikt voor Moccamaster koffiezetapparaten zonder Auto-Off (40 minuten), waarvan de eerste 2 cijfers van het Serienummer lager zijn dan 15. Dit nummer staat op de onderplaat van de machine en is het productienummer. (Het is niet 741, dat is de type-aanduiding van de Moccamaster).

Voor de gestuurde onderdelen ter reparatie ziet koper af van het recht op retour.

Vervangen Moccamaster universele schakelaar

Haal de stekker uit het stopcontact. Schroef de onderplaat los, kijk hoe de bedrading is aangesloten (maak eventueel een foto). Duw de kapotte schakelaar met behulp van het inknijpen van de twee lipjes aan de zijkant (eventueel met wat kracht) vanaf de binnenkant uit de machine. De nieuwe schakelaar vanaf de buitenkant plaatsen en de bedrading weer aansluiten. Na het dichtschroeven van de onderplaat kan de stekker weer in het contact.

Niet geschikt voor de apparaten met een automatische auto/off functie.

Met de aankoop van dit artikel verklaart de koper dat Shelter VOF h.o. Koffietopia en Technivorm/Moccamaster niet verantwoordelijk zijn voor eventuele enigerlei schade of persoonlijk letsel, veroorzaakt door reparatie en/of vervanging van onderdelen, uitgevoerd door de koper of in opdracht van de koper. Tevens vervalt de garantie (voor zover nog van toepassing), als het een mankement is veroorzaakt door foutieve montage. Voor de gestuurde onderdelen ter reparatie ziet koper af van het recht op retour.​

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Wij vragen u vriendelijk 1,5 meter afstand te respecteren in onze winkel.

Bij drukte graag even buiten wachten.