MUST HAVE

Boek Koffiekenner word je zo

Vorige Artikel 24 van 36 Volgende
€ 22,50 (inclusief 9% BTW)
Aantal

Boek Koffiekenner word je zo

Hoeveel millimeter mag de cremalaag van een espresso zijn? Wat is ballotage? En hoe krijg je een bloem in je cappuccino? Dit en nog duizenden andere koffiewetenswaardigheden kom je te weten na het lezen van ‘Koffiekenner word je zo.'
Een moderne koffie-encyclopedie en baristahandboek in één.

Dit boek wil je alleen al hebben voor de grappige, leuke en mooie illustraties. Dit boek behandelt echt alle aspecten van koffiedrinken, koffiezetten, koffie branden tot aan de teelt van de koffieboon. Met dit boek haal je heel veel koffiekennis in huis.  

Er zijn secties in het boek waar koffie-experts een boekje opendoen over de echte koffie-knowhow. Soms kan het boek zelfs vrij technisch worden, maar dat is alleen maar leuk voor de echte koffiefreaks. Zo worden de verschillende manieren van koffiebonen malen schematisch naast elkaar gezet, compleet met een vergelijking tussen de verschillende molens. Ook de verschillende manieren van koffiezetten en de bijbehorende apparaten worden uitvoerig besproken. 

De verschillende soorten zet- en bereidingsmethoden van koffie die behandeld worden zijn de basisvarianten espresso, cappuccino, filterkoffie en ijskoffie. Bij elke koffie wordt exact uitgelegd wat je allemaal nodig hebt en welke handelingen er verricht dienen te worden voor het ultieme exemplaar. Ook als het alsnog misgaat staan er uitgebreide tips and tricks om jouw koffie de volgende keer wel te laten lukken.

 Van ludiek ‘wat voor koffiedrinker ben jij?’, praktisch ‘hoe lees je een pak bonen’, tot specialistisch ‘reinigen, sorteren en verpakken van de groene koffie’, dit boek behandelt alles en stoomt je klaar tot een ware thuisbarista. Het is een echt hebbedingetje, maar zeker voor koffieliefhebbers is ‘Koffiekenner word je zo’ ook een perfect Koffietopia kado.GRATIS VERZENDING

BOVEN 50,-

Gastenboek

  • 25-03-2019 - Met dank voor uw correcte en snelle levering. lees meer
  • 23-03-2019 - Wauw! Snelle en keurige levering! Materiaal goed verpakt. Ben zeer...  lees meer
  • 16-03-2019 - supper snelle levering
    mijn dochter gisteren voor ons besteld...  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2019 KoffieTopia Veghel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel